Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Δέσποινα Μοίρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν 3 χρόνια σε σχέση με τον σταρ του Χόλιγουντ, Τζακ Νίκολσον αλλά δεν είχε σκοπό να το φανερώσει.

«Ισχύει ότι είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Jack πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Μέναμε μαζί τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, ήταν το πρότυπό μου και συνεχίζει να είναι και θα είναι», τόνισε η Δέσποινα Μοίρου και πρόσθεσε:

«Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς δεν θα τον άφηνα ποτέ, τώρα πια δυστυχώς δεν είναι καλά».

Δέσποινα Μοίρου

Η «αποστολή» της Δέσποινας Μοίρου

Στη συνέχεια η Δέσποινα Μοίρου μίλησε για την αδερφή της, η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. «Είναι σε μια κατάσταση μόνιμης επίβλεψης. Όταν έκανα καριέρα, το παιδί αυτό ήταν συνέχεια μαζί μου. Η δικιά μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν αυτιστικά παιδιά, γιατί δεν ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν. Εγώ ήμουν παιδί όταν την ανέλαβα», είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Έγινα μητέρα και πατέρας ενώ δεν έχω παιδιά και είναι τεράστια ευθύνη, δεν μπορείς να αφήσεις ένα παιδί μόνο του στο σπίτι. Την έπαιρνα μαζί μου στα παρασκήνια της παράστασης. Είναι εγκληματικό να αφήνεις μόνα αυτά τα παιδιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: