Εκτός από καλός ηθοποιός ο Βενσάν Κασέλ έχει και εξαιρετικό γούστο στις γυναίκες. Μόνικα Μπελούτσι, Τίνα Κουνακέϊ και η τελευταία κατάκτηση του, η Βραζιλιάνα Νάρα Μπαπτίστα, επιβεβαιώνει πώς ο ηθοποιός αγαπά τις μελαχρινές.

H Μπαπτίστα είναι μοντέλο και συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ. H καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020.

Σύμφωνα επίσης με το βιογραφικό της, η ωραία Νάρα διαθέτει και κοινωνικές ευαισθησίες, καθώς είναι ενεργό μέλος του κινήματος Black Lives Matter και μάχεται εναντίον των φυλετικών διακρίσεων, δραστηριότητες που προσμετρώνται στα υπέρ της και την ανεβάζουν στα μάτια όσων δεν θέλουν να σταθούν μόνο στην εικόνα της.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Alexandre Mattiussi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν οι δυο τους εισήλθαν στον χώρο που θα λάμβανε χώρα το fashion show.

Η Μπαπτίστα προς το παρόν χαίρει αυξημένης δημοσιότητας και δημοτικότητας μόνο λόγω της σχέσης της με τον Κασέλ και όχι γιατί τα καταξιωμένα brands έχουν πέσει στα καλλίγραμμα πόδια της με ακριβοπληρωμένα συμβόλαια συνεργασίας.

«Φτυστή» η πρώην του

Αυτό ωστόσο που σχολιάζουν όλοι είναι η ομοιότητα της Νάρα με την πρώην σύζυγό του, Τίνα Κούνακεϊ. Επίσης, η Τίνα και η Νάρα έχουν την ίδια ηλικία και σχεδόν 30 χρόνια διαφορά από τον γοητευτικό ηθοποιό.