«Τι ταξίδι!!! Λάτρεψα κάθε λεπτό της δημιουργίας αυτής της ταινίας. Φυσικά, όχι την προπόνηση ή το ψάρι στον ατμό και τα λαχανικά, τέσσερις φορές την ημέρα για έξι μήνες, αλλά το υπόλοιπο 93,2%. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το καστ και το συνεργείο. Είστε όλοι τέλειοι», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Χιού Τζάκμαν με αφορμή τη λήξη των γυρισμάτων για τη νέα ταινία Deadpool 3.

Η ανάρτηση μέσα από το κομμωτήριο

View this post on Instagram

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Η στολή κρύβει το αίμα

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ράιαν Ρένολντς, o οποίος δήλωσε: «Η στολή κρύβει το αίμα. Επίσης τον ιδρώτα… Αλλά σήμερα, με το κλείσιμο του «Deadpool» είναι κυρίως δάκρυα. Ένα τεράστιο και αιώνιο ευχαριστώ στο καστ και το συνεργείο της ταινίας μας, που πάλεψαν με τον άνεμο, τη βροχή, τις απεργίες και τον @thehughjackman, όλα υπό την επίμονη ηγεσία του @slevydirect» έγραψε ο Ρέινολντς στη λεζάντα της ανάρτησής του. «Κατάφερα να γυρίσω μια ταινία με τους πιο στενούς μου φίλους και αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Τα λέμε στις 26 Ιουλίου».

Την ταινία σκηνοθετεί ο Σον Λέβι, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Έμα Κόριν, Μάθιου Μακφάντιεν, Μορένα Μπακαρίν, Τομ Χίντλστον και Μπριάνα Χίλντεμπραντ.