Έκκληση προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να επιδείξουν σεβασμό και διακριτικότητα προς τα μέλη της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη κατά την τελετή της κηδείας στο Μεσολόγγι απευθύνει η αδερφή του Χριστίνα.

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News, ζήτησε από όλους «να σεβαστούν τον πόνο μας και να είναι όσο μπορούν μακριά και διακριτικά… Από τη στιγμή που βρέθηκε ο αδερφός μας δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα… Γνωρίζω ότι στην κηδεία θα είναι δημοσιογράφοι, μπορούν να τραβήξουν πλάνα, αλλά θα ζητούσε λίγη διακριτικότητα, από ένδειξη ανθρωπιάς προς την οικογένεια.

Δείτε τι λέει η αδερφή του Μπάμπη

Η κηδεία του Μπάμπη θα γίνει το Σάββατο στις 15.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, 23 ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η σορός τις τελευταίες πέντε ημέρες, από την ημέρα που εντοπίστηκε, βρισκόταν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και να γίνει τυπικά η ταυτοποίηση της σορού από DNA.

Σήμερα το μεσημέρι η σορός αποδεσμεύτηκε και παραδόθηκε στην οικογένεια προκειμένου να τελέσει την κηδεία και την ταφή τους αγαπημένου τους προσώπου.