Δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ύστερα από μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε φωτογραφικά στιγμιότυπα, που καταγράφηκαν στην περιοχή της Γλυφάδας, ο 61χρονος Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται να έχει καλή διάθεση.

Ο 61χρονος ηθοποιός διατηρεί μακριά γένια, ήταν ντυμένος casual και φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης/Πηγή: Tlife

Σε αντίθεση με προηγούμενες εξόδους του, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν φορούσε μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού, ενώ περιηγήθηκε σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής.

Τι είχε δηλώσει στο MEGA

Ο ηθοποιός, ο οποίος αθωώθηκε για έναν βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού σε 8 χρόνια κάθειρξη, μίλησε το προηγούμενο διάστημα  αποκλειστικά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως θα μιλήσει δημόσια όταν εκείνος το αποφασίσει.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου», δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ανέφερε ότι η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος και ότι αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης/Πηγή: Tlife

Οι κατηγορίες και οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τάραξε τα νερά του ελληνικού θεάτρου, μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που έγιναν εις βάρος του.

Η δίκη που απασχόλησε επί δέκα μήνες την επικαιρότητα, με έναν δημοφιλή μέχρι τότε ηθοποιό, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος και έμεινε ένα χρόνο στη φυλακή  στο πλαίσιο του κινήματος #metoo, έριξε αυλαία το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2023.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης/Πηγή: Tlife