Μια φαντασμαγορική βραδιά έρχεται την παραμονή των Χριστουγέννων στο «Σπίτι με το Mega». Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 21.00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους και υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν. Ο γνωστός τραγουδιστής έρχεται να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με μεγάλες επιτυχίες του όπως οι «Φωτιά με φωτιά», «Θα απουσιάζω», «Χωρίς νερό», «Στο τρελοκομείο», «Ολοκαίνουργιος» και «Απωθημένο».

Δίπλα του στη σκηνή θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Αλκαίος με τον οποίο ερμηνεύει μαζί το «Παράπονο με πιάνει» και ο Γιώργος Βελισσάρης ο οποίος για πρώτη φορά στην τηλεόραση τραγουδάει μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο. Εκεί θα είναι επίσης ο Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του, ο Νίκος Απέργης και η Μαλού. Στη βραδιά συμμετέχει και η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το κομμάτι «Μην με ονειρευτείς» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον ίδιο να τον συνοδεύει στο πιάνο. Τέλος, αγαπημένα πρόσωπα του Mega και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται ιστορίες με τους οικοδεσπότες, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές τους: Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Σοφία Παυλίδου, Ευαγγελία Νταβατζή, Αργύρης Αγγέλου, Χριστίνα Αλούπη, Κατερίνα Ζαρίφη, Βίκυ Κάβουρα, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Μοιραράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σωτήρης Πολύζος, Πέγκυ Σταθακοπούλου κ.ά. Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο «ΝΣυν» για τα Χριστούγεννα στο «Σπίτι με το Mega».

Τι έχετε ετοιμάσει για τα Χριστούγεννα στο Mega;

Τα Χριστούγεννα θα διασκεδάσουμε, θα περάσουμε όμορφα, θα γιορτάσουμε και δεν θέλουμε να λείπει κανείς!

Ποια είναι η αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ανάμνηση;

Μια όμορφη παιδική ανάμνηση έχω από τα Χριστούγεννα της Ε’ Δημοτικού, όταν ο Αγιος Βασίλης μου έφερε ένα ποδήλατο που το λαχταρούσα τόσο πολύ! Θυμάμαι ήθελα να βγω να κάνω ποδήλατο το βράδυ όταν το είδα δίπλα στο δέντρο.

Πολλοί καλλιτέχνες κατά καιρούς κυκλοφορούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εσείς θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο;

Ποτέ μη λες ποτέ!

Τι είναι αυτό το κάτι που έχετε να πείτε στο κοινό σας με το νέο σας τραγούδι;

Πάντα όταν κυκλοφορούμε ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με την εταιρεία μου Cobalt Music είναι γιατί «Εχω κάτι να σας πω» όπως είναι και ο τίτλος του άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε. Στη συγκεκριμένη δισκογραφική μας δουλειά έχουμε 18 τραγούδια, 10 εκ των οποίων έχουν κυκλοφορήσει και τα έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και 8 ολοκαίνουργια τραγούδια που εύχομαι να αγγίξουν τον κόσμο όπως άγγιξαν κι εμένα.

Στην καριέρα σας έχετε τραγουδήσει πολλές επιτυχίες. Νιώσατε κάποια στιγμή ότι αυτά έγιναν μονόδρομος;

Οι πολλές επιτυχίες σίγουρα δίνουν χαρά αλλά φέρνουν και άγχος. Εγώ προσπαθώ απλά το άγχος να το μετατρέπω σε δημιουργικό άγχος και να ζω όσο γίνεται παραπάνω τη διαδικασία εξεύρεσης τραγουδιών που τόσο μου αρέσει.

Θεωρείτε ότι υπάρχει σήμερα μια κάποια κριτική έως προκατάληψη με τα σουξέ; Αν ναι, εσείς πώς την αντιμετωπίζετε;

Για εμένα απλά υπάρχουν τραγούδια που μπαίνουν στην καρδιά του κόσμου και άλλα όχι τόσο. Εξάλλου πολλά τραγούδια που πολλοί ανέφεραν ως εύκολα σουξέ άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο αποδεικνύοντας το αντίθετο.

Αν αλλάζατε κάποια στιγμή ρεπερτόριο κι απαρνιόσασταν το ποπ – λαϊκό, ποιο άλλο μουσικό είδος θα δοκιμάζατε;

Δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, αλλά αν στο μέλλον το νιώσω θα το επιχειρήσω με το ρεπερτόριο που θα προστάξει η καρδιά τη συγκεκριμένη στιγμή. Καλές γιορτές με υγεία κι ευλογία Κυρίου για όλον τον κόσμο.