Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (25/11) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του.

Επρόκειτο για έναν 49χρονο μετανάστη με καταγωγή από το Ιράν που βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή της Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν φίλοι του το απόγευμα του Σαββάτου, που τον αναζητούσαν καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Περιπολικό έφτασε στο διαμέρισμα του 49χρονου, όπου βρέθηκε νεκρός

Σε αυτοκτονία αποδίδουν τον θάνατό του

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Οι φίλοι του αγωνιούσαν για την τύχη του από το πρωί ρου Σαββάτου, καθώς ο 49χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα είδαν τον φίλο τους κρεμασμένο με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο σε εσωτερική ξύλινη σκάλα.

Οι μαρτυρίες

Ένας από τους φίλους του ανέφερε στην Αστυνομία πως ο αυτόχειρας είχε δηλώσει την πρόθεση του να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ μία άλλη μαρτυρία απέδωσε την αυτοκτονία σε ερωτική απογοήτευση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, το οποίο και προχώρησε σε αίτημα διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής.