Η πιθανή συμμετοχή ενός 35χρονου Έλληνα στα βίαια επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 35χρονος συνελήφθη εχθές από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά  χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ληφθεί γενετικό υλικό από τον συλληφθέντα και θα έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια, το ένα είχε και το αίμα του θύματος και δεν έχει ταυτοποιηθεί και θα ερευνηθεί αν υπάρχει κάποια διασύνδεση του συγκεκριμένου άνδρα με τη δολοφονία του Μιχάλη.

Ποινές σε 5 αστυνομικούς

Την ίδια ώρα, πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν σε 5 αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ενεπλάκησαν στη διαχείριση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, για τα επεισόδια έχουν αποδοθεί πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που υπηρετούν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου.