Ένα πάρα πολύ θλιβερό τρεντ έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες στην Παλαιστίνη.

Γονείς γράφουν στα χέρια των παιδιών το όνομά τους ή παιδιά γράφουν μόνα τους το όνομα τους, ώστε να αναγνωριστούν αν χάσουν τη ζωή τους από βόμβα.

To θλιβερό αυτό νέο έρχεται την ώρα που 853 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς, ενώ συνολικά οι γυναίκες και τα παιδιά αποτελούν άνω του 60% των θυμάτων.

Και άρχισε η συμπαράσταση

Αυτή η πολύ θλιβερή εικόνα, η φωτογραφία στην οποία έχουν σβηστεί ψηφιακά με πράσινο τα υπόλοιπα στοιχεία, ξεκίνησε ένα κύμα συμπαράστασης για τα παιδιά που γράφουν το όνομά τους στο χέρι τους, για να τα αναγνωρίσουν οι γονείς τους αν πεθάνουν.

Τα συγκινητικά λόγια της διπλωμάτιδας

Σε αυτό αναφέρθηκε ακόμα και η διπλωμάτιδα και νομική σύμβουλος της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ Loureen Sayej. Για τα παιδιά που γράφουν το όνομα στα χέρια τους, τους άντρες που σκάβουν μαζικούς τάφους για άτομα που έχουν αναγνωριστεί και άτομα που δεν έχουν αναγνωριστεί. Τις γυναίκες που καθαρίζουν τις πληγές τους με σαπούνι.

Το βίντεο από την ομιλία της ραγίζει καρδιές, ειδικά αν έχει κανείς εικόνα των εκατοντάδων παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ειδικά αν έχει δει κανείς τα παιδιά να γράφουν το όνομά τους στα χέρια τους, για να τα αναγνωρίσουν σε περίπτωση θανάτου.