Καθαρή νίκη της Χρύσας Αράπογλου στην Καλαμαριά δίνουν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Καλαμαριάς.

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», συνεργάτες, φίλοι και υποστηρικτές της κυρίας Αράπογλου ήδη πανηγυρίζουν.

Η Χρύσα Αράπογλου συγκέντρωσε 57,92% και εξελέγη, με 15 μονάδες διαφορά από τον απερχόμενο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας», Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο οποίος συγκέντρωσε 42,08%.

Η επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και την εξέλεξαν πρώτη γυναίκα δήμαρχο στην Καλαμαριά, λέγοντας πως από εδώ και πέρα περιμένει αυτήν και το επιτελείο της «μόνο σχέδιο και δουλειά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στον δήμο Καλαμαριάς είχαμε ανατροπή, καθώς την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο Γιάννης Δαρδαμανέλης έκοψε πρώτος το νήμα, συγκεντρώνοντας 29,12%, ενώ η Χρύσα Αράπογλου είχε βγει δεύτερη με 22,45%.

Η δήλωση της Χρύσας Αράπογλου

Χαίρομαι πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσες και όσους μας στήριξαν και την πρώτη Κυριακή, αλλά κι όσους και όσες μας εμπιστεύτηκαν και τη δεύτερη Κυριακή.

Για μας το στοίχημα είναι το πρόγραμμά μας. Μία μεγάλη Καλαμαριά, συμπεριληπτική, εξωστρεφής, με συμμετοχικές διαδικασίες, μια Καλαμαριά που θα σέβεται και θα υπερασπιστεί τον δημόσιο χώρο.

Από εδώ και πέρα μόνο σχέδιο και δουλειά.