Στα 26 της μόλις χρόνια έφυγε από τη ζωή το μοντέλο Sherika De Armas μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Οι συγγενείς και οι φίλοι του λαμπερού μοντέλου απέτισαν φόρο τιμής στη μελαχρινή βασίλισσα ομορφιάς που είχε εκπροσωπήσει την Ουρουγουάη στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2015.

«Πέτα ψηλά, μικρή αδελφή. Πάντα και για πάντα», έγραψε ο αδελφός της Mayk’ De Armas στα social media.

Η τωρινή, Μις Ουρουγουάη, Carla Romero, αποχαιρέτησε την 26χρονη λέγοντας ότι η De Armas ήταν «πολύ εξελιγμένη για αυτόν τον κόσμο. Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε θυμάμαι με αυτή την όμορφη λάμψη σου»

Ο Anto Ciavaglia, ένας στενός φίλος, έγραψε «σε θυμάμαι με αυτή την όμορφη λάμψη σου».

Η Sherika De Armas δεν μπήκε στις 30 καλύτερες στον διαγωνισμό Miss World το 2015 στη Sanya της Κίνας, αλλά ήταν μία από τις έξι μόλις 18χρονες που συμμετείχαν.

Εκείνη την εποχή, ένα πρακτορείο έδινε συγχαρητήρια για το «όμορφο πρόσωπό της, το ύψος και τη χαρισματική προσωπικότητά της» ενώ την αποκάλεσε «ένα από τα νέα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της Ουρουγουάης».

Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και πιστεύω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Miss Universe. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, είτε μοντέλο ομορφιάς, είτε μοντέλο διαφήμισης είτε μοντέλο πασαρέλας», ανέφερε σε συνέντευξή της στο NetUruguay.

«Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και πιστεύω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Miss Universe. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις», δήλωνε χαρακτηριστικά η Sherika De Armas.

Εκτός πασαρέλας, η Sherika De Armas πούλησε προϊόντα προσωπικής περιποίησης, μακιγιάζ και μαλλιών μέσω του Shey De Armas Beauty Studio.

Λέγεται επίσης, σύμφωνα με τη New York Post, ότι αφιέρωνε τον χρόνο της στον οργανισμό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας Pérez Scremini Foundation.