Τραγωδία σημειώθηκε στην Καστοριά καθώς εντοπίστηκε σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου το μεσημέρι σορός 42χρονου ημεδαπού στη λίμνη της πόλης.

Ο άτυχος ημεδαπός αγνοείτο από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ενώ, η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του χθες στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καστοριάς.

Κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις έρευνες δύτες της ΕΜΑΚ

Κατά τις χθεσινές έρευνες (13 Οκτωβρίου) εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, μαζί με κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενά του, πλησίον της λίμνης Καστοριάς.

Τα αντικείμενα των δυτών της ΕΜΑΚ

Σήμερα κλήθηκαν στις έρευνες δύτες της 2ης ΕΜΑΚ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, που ενήργησαν με βάρκα στη λίμνη. Το μεσημέρι εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα τρία μέτρα από την όχθη της λίμνης.

Δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια – Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια. Η περαιτέρω έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση θα διευκρινίσουν τα αίτια του θανάτου του 42χρονου στη λίμνη της Καστοριάς.

Στις έρευνες, εκτός από την 2η ΕΜΑΚ και την Ελληνική Αστυνομία, συμμετείχαν η Πυροσβεστική με επτά πυροσβέστες και δύο οχήματα και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής: