Απίθανα πράγματα στο «Old Trafford» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι στο καναβάτσο μέχρι το 90+3′ και στη συνέχεια να πετυχαίνει δύο γκολ για το 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που πέτυχε και τα δύο γκολ, την ώρα που η Τσέλσι διέλυε με 4-1 την Μπέρνλι εκτός έδρας και πετύχαινε για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με γκολ του Γιένσεν στο 26ο λεπτό, μετά από απίστευτα λάθη άμυνας και τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κρατούσε άνετα την πρωτοπορία στο σκορ, βαδίζοντας προς μια ιστορική νίκη.

Ο ΜακΤόμινεϊ όμως μπήκε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό και κατάφερε με γκολ στο 90+3′ και στο 90+7′ να χαρίσει μια ανέλπιστη νίκη στη Γιουνάιτεντ, που για μια ακόμη φορά απογοήτευσε με την εμφάνιση της.

Στο μεταξύ, η Τσέλσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπέρνλι, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Οντομπερτ στο 15′, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Το αυτογκόλ του Αλ Ντακχίλ στο 42′ έφερε το ματς στα ίσια και το πέναλτι του Πάλμερ στο 50′ έφερε την ανατροπή για την Τσέλσι. Ο Στέρλινγκ στο 65′ και ο Τζάκσον στο 74′ διαμόρφωσαν το 4-1.

Στα άλλα ματς, Έβερτον πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Μπόρνμουθ ενώ η Φούλαμ νίκησε με 3-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.