Στα προβλήματα στατικότητας στα στέγαστρα Καλατράβα, που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση να μπει «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με νέο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, μάλιστα… «πρωταγωνιστεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κασσελάκης, στην αρχή του βίντεο, μας καλεί να «πάμε να δούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ και, όπως υπογραμμίζει, «ήταν 2021!».

Πράγματι, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπόσχεται, κατ’ αρχήν την συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, αλλά και την «επισκευή του στεγάστρου, το οποίο απειλείται σήμερα με εκτεταμένη διάβρωση», όπως έλεγε τότε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει χαρακτηριστικά: «Στέγαστρο Καλατράβα. Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους».

Και διαμηνύει πως «η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια σύγχρονη Ελλάδα».

Η ανάρτηση και το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

Πάμε να δούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα.

Ήταν 2021!

Χθες το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας – δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Στέγαστρο Καλατράβα.

Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα.

Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους.

Η παρακμή τελειώνει.

Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα.