Μετά το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπόσχεται από το 2021 επισκευή του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά για την υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου και την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ως προς το αν στηρίζει η κυβέρνηση τον δήμαρχο Βόλου στη νέα του υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης και, για την ακρίβεια, ιστοσελίδας του Βόλου, αξιοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να στείλει… μήνυμα στον πρωθυπουργό.

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του ‘καταλληλότερου’ γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Τι υποστηρίζει ιστοσελίδα του Βόλου

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μητσοτάκης σε Αχιλλέα Μπέο: ‘Δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα’ – Τι ζήτησε ο Μπέος για να αναλάβει επικεφαλής»,  το volosday.gr, στις 28 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Eφ’όλης της ύλης ήταν η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν στον Βόλο από την κακοκαιρία Elias. Ο πρωθυπουργός πρότεινε στον Αχιλλέα Μπέο να αναλάβει και να συντονίσει την αποκατάσταση των ζημιών στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, με τον Δήμαρχο Βόλου να ζητά δύο δεσμεύσεις.

»Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, αυτό που ζήτησε ο Αχιλλέας Μπέος ήταν να αποδοθεί το σύνολο των αποζημειώσεων από την κακοκαιρία Daniel στους Βολιώτες και δεύτερον, να υπάρχει μόνο ένας συντονιστής στην επιχείρηση αποκατάστασης των καταστροφών στον Βόλο.

»Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε με τα παραπάνω, λέγοντας ότι ‘Δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα’».