Συνεδρίασε σήμερα (28.09) η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης ανέφερε ότι  «Οι ευθύνες μας αυξάνονται καθώς παρά το γεγονός ότι το σύστημα μας είναι κοινοβουλευτικό ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη Βουλή.»

Στέφανος Κασσελάκης – Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

«Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην αντιπροσώπευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ανέφερε «Αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκεια εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει ένα νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές και πως θα οικοδομηθεί από τα ίδια υλικά με τα οποία κατέρρευσε.

Άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός. Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle. Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς. Θα ασχοληθούμε με άλλες αναμετρήσεις με πρώτες τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι ακόμα μία εκλογική μάχη που πρέπει να εγκριθεί σε ο,τι αφορά τις περιφερειακές εκλογές θέτοντας ως στόχο τις 13 περιφέρειες και τους 3 δήμους «μαζί με το γαλάζιο της ΝΔ να νικήσει και η συνέχεια της δημιουργίας» είπε.