Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες της ληστείας σε αρτοποιείο στο Γαλάτσι σήμερα τα ξημερώματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το in.

Είναι η στιγμή που οι τρεις θρασύτατοι ληστές φεύγουν από την επιχείρηση στην οδό Κυβέλης και εξαφανίζονται στην οδό Φωκά.

Νωρίτερα υπό την απειλή όπλου είχαν δέσει τον ιδιοκτήτη του φούρνου και τον υπάλληλο και έκαναν φύλο και φτερό τους χώρους της επιχείρησης για να βρουν χρήματα.

Στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά και ανέβηκαν στην οικία του ιδιοκτήτη στον πάνω όροφο.

Τους έδεσαν χειροπόδαρα

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/9) στην οδό Κυβέλης στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος, απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό και με απειλή δύο όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο.

Μάλιστα, προκειμένου να ερευνήσουν ανενόχλητοι τον χώρο, τους έδεσαν χέρια και πόδια με tie-wrap και έκαναν «φύλλο και φτερό» το αρτοποιείο χωρίς ωστόσο να βρουν χρήματα.

Μπήκαν και στο σπίτι

Στη συνέχεια, πήραν από τον 51χρονο τα κλειδιά του και ανέβηκαν στο σπίτι του που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αρτοποιείο, το οποίο ερεύνησαν και αυτό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν βρήκαν κάτι για να αρπάξουν.

Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν πεζοί από το σημείο με τα δύο θύματα να καταφέρνουν λίγη ώρα αργότερα να λυθούν και να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.

Από τις έρευνες που έγιναν στη γύρω περιοχή δεν εντοπίστηκαν ίχνη των δραστών και πλέον η ασφάλεια Αττικής επιχειρεί να τους ταυτοποιήσει και να τους εντοπίσει, αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.