Σε εξέλιξη είναι συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης μπήκε πριν από λίγα λεπτά στο γραφείο του κ. Κασσελάκη στη Βουλή το οποίο ανήκει στον Σωκράτη Φάμελλο.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα αναλάβει κάποιον αναβαθμισμένο ρόλο ο βουλευτής Χανίων ο οποίος ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Κασσελάκης μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις αλλαγές στο κόμμα. Μία από αυτές, αφορά τη θέση του εκπροσώπου Τύπου καθώς ο Στέργιος Καλπάκης αντικαταστάθηκε από την Δώρα Αυγέρη.

Την ίδια στιγμή, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σωκράτη Φάμελλο, αποφασίστηκε να παραμείνει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο  Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τις πρώτες αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Χρέη διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης. Η πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη θα είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αρνήθηκε να αναλάβει οποιαδήποτε θέση η Αχτσιόγλου

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την Έφη Αχτσιόγλου. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη ρώτησε εάν θέλει οποιασδήποτε θέση στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας η ίδια δεν δέχτηκε.

«Στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θέλω να αναλάβω θέση δεν έχω την ενέργεια αυτή στιγμή», είπε η μέχρι πρότινος υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα διευκρίνισε ότι δεν θα συνεχίσει να είναι τομεάρχης Οικονομικών ενώ η άρνησή της στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει όπως είπε με προσωπικούς λόγους.

Η συνάντηση ανάμεσα στους δύο, έγινε στη Βουλή, κράτησε μισή ώρα και σύμφωνα με την ίδια το κλίμα ήταν θετικό.