Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, το οποίο δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδά από μια θαυμάστρια του.

Στο βίντεο, την ώρα που ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγουδάει, μια γυναίκα από το πλήθος ανεβαίνει στην πίστα, τον αγκαλιάζει και προσπαθεί να τον φιλήσει, με τον καλλιτέχνη να δείχνει πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ προσπαθεί να την απομακρύνει ευγενικά.

Το επίμαχο βίντεο

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης ♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

«Δεν θυμάμαι τίποτα! Πήγα σε ένα πάρτι του φίλου μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πηγαίνω στα μπουζούκια και ήπια λίγο παραπάνω. Δεν κατάλαβα τίποτα».

Η απάντηση της θαυμάστριας για το εν λόγω περιστατικό

Η συγκεκριμένη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA και εξήγησε της συμπεριφορά της λέγοντας: «Δεν θυμάμαι τίποτα! Πήγα σε ένα πάρτι του φίλου μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πηγαίνω στα μπουζούκια και ήπια λίγο παραπάνω. Δεν κατάλαβα τίποτα».

Στη συνέχεια παραδέχθηκε το λάθος και ζήτησε συγγνώμη: «Χίλια συγγνώμη, έκανα ένα μεγάλο σόου. Πήγα στα μπουζούκια να κάνω πάρτι».