Παραλίγο τραγωδία στη Βέροια όπου ένας 23χρονος αποπειράθηκε να πνίξει την 24χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια σκότωσε τη γάτα τους.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, ο 23χρονος προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του στο διαμέρισμά τους και τον απέτρεψε η μητέρα του, που ήταν παρούσα.
Στη συνέχεια, μπήκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και σκότωσε τη γάτα τους με έναν σουγιά.
Αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τον έπεισαν να παραδοθεί.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και παράβαση του νόμου «περί ζωοκτονίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αλλά και η σύντροφός του είναι τοξικοεξαρτημένοι και σύμφωνα με αναφορές, ο 23χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

- Γαλλία – Μαρόκο: Φάνηκε η νιότη του Μπουαντί, ένα κόκκινο… μπαλόνι του απέσπασε την προσοχή στον προημιτελικό (vid)
- Wall Street: Άνοδος με ώθηση από τις μετοχές των εταιρειών μικροτσίπ που επισκίασαν τις ανησυχίες για τον πόλεμο στο Ιράν
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον συντονισμό μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το Ιράν






