Η ανανεωμένη έκδοση του Skoda Karoq δεν έρχεται να συμπληρώσει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση. Άλλωστε το Karoq έχει ήδη τα διαπιστευτήρια, που αρκούν: Εχει πουλήσει περισσότερα από μισό εκατομμύριο μονάδες, από το 2017 και μέσα σε μια πενταετία αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μικρομεσαία SUV.

Οι χώροι ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικοί, οι επιδόσεις των 1.500αρη κινητήρα αξιοζήλευτοι και ο εξοπλισμός κομμένος στα μέτρα του οικογενειάρχη. Όμως το φρεσκάρισμα έδωσε την αισθητική αναβάθμιση στο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο, η οποία εντοπίζεται στους προφυλακτήρες, τις ζάντες, τη μάσκα, αλλά και τα νέα Led φωτιστικά σώματα. Αλλά και στο εσωτερικό του το λίφτινγκ έφερε νέα υλικά με πιο ποιοτική «λογική» με πολλά ν α προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά.

Οι χώροι δεν χωράνε κριτική, είναι άνετοι, με τα τρία πίσω καθίσματα του προαιρετικού εξοπλισμού να μπορούν να αφαιρεθούν ενώ οικογενειακών προδιαγραφών και ο χώρος των αποσκευών που ορίζεται στα στα 521 λίτρα και παραμένει αρκετά άνετο για την κατηγορία.

Οι πιο σημαντικές διαφορές εστιάζονται στο τεχνολογικό κομμάτι με την αναβάθμιση του διακόσμου με πιο high-tech…αέρα! Αυτός περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8” ή προαιρετικά 9,2”. Περιλαμβάνει το πακέτο συνδεσιμότητας, φωνητικό έλεγχο, ψηφιακό βοηθό Laura και SMART LINK λειτουργία με ασύρματη σύνδεση τηλεφώνου Apple και τις υπηρεσίες Škoda Connect.

Οδηγικά το Karoq προσφέρει τη χρυσή τομή που επιθυμεί ο οδηγός. Εύκολο στο χειρισμό, με αναρτήσεις που απορροφούν περίτεχνα τις κακοτεχνίες και την καμπίνα να προσφέρει εξαιρετική ορατότητα τόσο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του και την ρύθμιση sport, με τις διαστάσεις του οχήματος να συντελούν για την εύκολη οδήγηση μέσα στην πόλη.

Το μεγάλο ατού του κρύβεται κάτω από το καπό με τον χιλιοπεντακοσάρη TSi κινητήρα βενζίνης των των 150 ίππων που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Εδώ, εκτός από τις καλές επιδόσεις, η οικονομία είναι πρωταγωνιστής χάρη στο σύστημα απενεργοποίησης του δεύτερου και τρίτου κυλίνδρου, όταν η λειτουργία του μοτέρ είναι νορμάλ, με στόχο τον περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Το ανανεωμένο Skoda Karoq προσθέτει πόντους στο ήδη ξεχωρίστό μοντέλο με άνετους χώρους, την φουλ τεχνολογία σε ένα κόμπακτ SUV, που μπαίνει πιο δυναμική στη λίστα των επιλογών σου!