Στους ρυθμούς του Αλέξις Μακ Άλιστερ συνεχίζει να κινείται η Λίβερπουλ.

Ο Αργεντινός χαφ πήρε τον δρόμο για την κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ και εξήγησε τον λόγο που απαρνήθηκε τη φανέλα με το «8».

«Μια μέρα, μιλούσα με τον μπαμπά μου, όταν με ρώτησε ποιο νούμερο θα φορούσα για τη Λίβερπουλ. Ήξερα ότι υπήρχαν αρκετοί διαθέσιμοι αριθμοί – συμπεριλαμβανομένων των 10 και 8», είπε στη Mirror. «Η φανέλα με το νούμερο οκτώ είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός σε αυτόν τον σύλλογο λόγω του Τζέραρντ, οπότε δίστασα λίγο. Κατέληξα να επιλέξω το 10, αλλά το 8 είναι ένας αριθμός που μου αρέσει πολύ και έχει ιστορία στον σύλλογο».

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται για την ένταξή του στη Λίβερπουλ, τόνισε: «Μετά το τέλος της σεζόν, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κλοπ και μου είπε για τον σύλλογο, την πόλη και τι ήθελε. Το κυριότερο ήταν ότι από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν με την οικογένειά μου. Όταν μπόρεσα να μιλήσω με τον προπονητή, έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που με έκαναν να επιλέξω τη Λίβερπουλ. Νιώθω ότι είναι το σωστό βήμα στην καριέρα μου».