Δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε εναντίον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, για τη γυναικοκτονία στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, συλλέγοντας περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια και την εμπλοκή του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού σε αυτήν.

Το βίντεο και τα κινητά

Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των αστυνομικών βρέθηκε ένα νέο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 32χρονος και η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου έδωσε η ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της, δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Όπως αποκάλυψε το MEGA η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι που βρεθηκε ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας κατέληξαν στον συγκεκριμένο χώρο μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 32χρονου όπου διαπιστώθηκε ότι εκεί είχε διαπραχθεί η δολοφονία της 27χρονης.

Επεκτείνοντας τις έρευνες περιμετρικά της οικίας του 32χρονου κατέληξαν στο συγκεκριμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η σορός της 27χρονης.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχεία βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.