Μεγάλες στιγμές για τον Ολυμπιακό που πανηγύρισε την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Σε μία ονειρική χρονιά που συνδυάστηκε με νταμπλ και παρουσία στο Final 4 της Euroleague.

Μπροστά στον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν το βράδυ του Σαββάτου (17/6) στο ΣΕΦ τον τίτλο που κατέκτησαν στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Η ατμόσφαιρα από τον κόσμο των νταμπλούχων ήταν εκπληκτική, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές για τις οποίες πάλεψαν σε όλη τη σεζόν.

«Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να…»

Μέσα σε απόλυτη αποθέωση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ όπως έκανε γνωστό, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

«Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου, όπως ήταν φέτος. Πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ στα sold out. Σήμερα, μαζί γράφουμε ιστορία. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο σερί νταμπλ.

Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Εχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», είπε χαρακτηριστικά.