Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.
Όπως τονίζεται στο υπόμνημα, η κατάθεση του υπομνήματος επιδιώκει να υποβοηθήσει την κρίση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου για τον συνδυασμό Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.
- Δείτε το υπόμνημα εδώ
Σύμφωνα με την Πειραιώς, η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος.
«Καρφιά» για τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας, τονίζει η ΝΔ.
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» – «Το πρωτοσέλιδο δεν απηχεί τις απόψεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»
- Προστασία από κυβερνοαπατεώνες: Τι πρέπει να ξέρετε – Οδηγίες από τη Δίωξη Κυβερνοεγκλήματος
- Ζάκυνθος: Αυτός είναι ο 2χρονος που κατασπάραξε το πίτμπουλ – Σε σοκ οι διασώστες που πήγαν στο σημείο της τραγωδίας







