«Σπάει» τη σιωπή του, ο 15χρονος που κατήγγειλε πρώτος για ασέλγεια και κακοποίηση τον πατέρα Αντώνιο, αποκαλύπτοντας πως όλα έγιναν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Κιβωτός του Κόσμου: Η αντίδραση του πατέρα Αντώνιου στην κάμερα

«Εγιναν μέσα στη δομή, στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα» σημείωσε για τον πατέρα Αντώνιο, ο 15χρονος , μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 χθες βράδυ. «Στην μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα», πρόσθεσε.

Η μητέρα του παιδιού, από την πλευρά της, σημείωσε: «Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου. Έχει βιαστεί… Ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει, τα κρατάει μέσα του, φοβάται. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω πει στην κατάθεσή μου. Πολιτεία δεν υπάρχει, το παιδί μου βιώνει κάθε δευτερόλεπτο ό,τι έχει περάσει ως τώρα».

«Στις αρχές ήταν καλός…»

Σύμφωνα με τον 15χρονο, ο πατέρας Αντώνιος «στις αρχές ήταν καλός. Μετά, όμως, φάνηκε ο χαρακτήρας του». Υποστήριξε πως πως υπήρχαν και άλλα παιδιά που του είχαν πει πως «τα βαρούσε. Έχω δει παιδιά χτυπημένα».

Μάλιστα, ανέφερε πως ξυλοδαρμό υπέστησαν και από υπάλληλο της «Κιβωτού του Κόσμου». «Τους είχε πάρει ένα υπάλληλος και τους βαρούσε και τους έκρυβε για να μην μιλήσουν», τόνισε.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο 15χρονος μίλησε για όσα συνέβαιναν μέσα στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για το πράσινο κλουβί της τιμωρίας.

«Έχω δει παιδιά χτυπημένα μέσα στις δομές, από πολλούς ανθρώπους», ανέφερε στην εκπομπή του ANT1 ο 15χρονος.

Να του ζητήσουν συγγνώμη απαιτεί ο πατέρας Αντώνιος

Στο μεταξύ, η εκπομπή παρουσίασε και την άλλη πλευρά, αυτή του πατέρα Αντώνιου. Το μήνυμα που έστειλε ήταν το εξής: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».