Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο βίντεο από κατάστημα εστίασης που δείχνει κάποιους να αλευρώνουν ψάρια και να τα τηγανίζουν ζωντανά.

Τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από το επίμαχο βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρά, γεγονός που δείχνει τον αποτροπιασμό που έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Γελάνε κιόλας…»

Όπως φαίνεται στο βίντεο ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι ενώ εκείνα φαίνεται πως είναι ζωντανά και στη συνέχεια τα τοποθετούν στο καυτό λάδι με εκείνα να σπαρταρούν.

Οι δύο μάγειρες τα πιέζουν πάνω από τη φωτιά ώστε να μην κουνιούνται.

Ένα ακόμη εξοργιστικό, μετά τα παραπάνω είναι τα σχόλια που κάνουν οι «μάγειρες». Η γυναίκα που συμμετέχει στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Δεν αλευρώνεται απλά μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του».

«Γελάνε κιόλας» γράφει ένας χρήστης στο Facebook, ενώ πολλοί είναι αυτοί που εκφράζονται με «γαλλικά».

«Βασανιστική θανάτωση ζώου»

Σύμφωνα με τα karpathiakanea το βίντεο αυτό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και υπάρχει καταγγελία που ήδη ερευνά η Αστυνομία της Καρπάθου. Μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου».

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν αναδείξει το θέμα, με τη «Νέμεσις» την Πανελλήνια Οργάνωση για το περιβάλλον, τα ζώα και την κατάργηση του κυνηγιού, να αναφέρει σε μήνυμα της πως: «Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου».