Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένας ιερέας στην Κύπρο με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί να γίνεται viral.
Ο παπάς έκανε … εξέδρα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και στο ΑΠΟΕΛ.
Με τη ντουντούκα
Συγκεκριμένα είχε μια ντουντούκα στο χέρι, φορούσε κασκόλ της Ομόνοιας και έλεγε τα συνθήματα για να τον ακολουθήσουν οι φαν της Ομόνοιας.
Κάποια στιγμή όμως ένας οπαδός προσέβαλε τα θεία και ο ιερέας «τρελάθηκε» και τα έβαλε μαζί του. Στην συνέχεια όμως έκανε τον σταυρό του και πήρε αμέσως πήρε την ντουντούκα για να ξεκινήσει… δουλειά.
- Σοκαριστικό τροχαίο στη Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο υπό καταρρακτώδη βροχή και πέφτει σε λεωφορείο
- Κακοκαιρία Byron: Σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Στεγαστικό επίδομα έως 600 ευρώ: Το ελληνικό νησί που στηρίζει όσους μένουν και εργάζονται εκεί







