Το δικό του μήνυμα στους πολίτες που του έδωσαν ένα αρκετά υψηλό ποσοστό στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε το δικό του ευχαριστώ στους ψηφοφόρους του κόμματός του, ενώ μοιράστηκε backstage σκηνές από τις στιγμές των εκλογών και ειδικότερα όταν άρχισαν να ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το μήνυμα για τη δεύτερη κάλπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ωστόσο ότι οι επόμενες εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, θα ξεκινήσουν με άδειες κάλπες, συνεπώς η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την… υπόσχεσή του ότι δεν θα βγει από το Tik Tok μετά τις εκλογές. «Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» κατέληξε.