Νεκρός εντοπίστηκε μοναχός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Όρους και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον 60χρονο, που αγνοείται από τις αρχές του περασμένου μήνα.
Η σορός εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη θέση Προβάτα, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το ιερό κελί του Αγίου Αρτεμίου, όπου εγκαταβιούσε ο 60χρονος αγνοούμενος.
Αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να γίνει η αναγνώριση.
Η εξαφάνιση του 60χρονου μοναχού δηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους, από τον υπεύθυνο του κελιού, στο οποίο διέμενε.
- «Η Γη της Ελιάς» – Spoiler alert: Κύμα αποκαλύψεων φέρνει νέες ρήξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega
- Στρατηγική επένδυση 25 εκατ. ευρώ για 41 σχολεία στην Αττική – Πρώτος σταθμός η Γκράβα
- Πατροκτονία στη Λέρο: Ο 18χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα του για κακοποίηση – Όλοι γνωρίζανε για «το ξύλο και τις βρισιές»






