Μια βραδιά σαν παλιό καλό σινεμά είχε ετοιμάσει το βράδυ του Σαββάτου το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Μάκη Δελαπόρτα σε μία βραδιά με αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό με λάμψη, κέφι, νοσταλγία, αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια τα οποία έχουν γράψει Ιστορία.

Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το «Σπίτι με το MEGA», κατακτώντας το σύνολο του κοινού. Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε το 17,3%.

Το νοσταλγικό αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου σημείωσε πρωτιά, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 13,7% στο σύνολο του κοινού, και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού.

Εκλεκτοί καλεσμένοι ανέβηκαν στη σκηνή και μας μετέφεραν πίσω στον χρόνο για να θυμηθούμε την «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Πρώτο trend και στο Twitter

Φυσικά από την αρχή, το #SpitiMeToMega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter με τους χρήστες να διασκεδάζουν, αλλά και να νοσταλγούν με την παρέα του MEGA.