Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ακόμη και για τους διάσημους πιλότους της Formula1 αλλά και την αφρόκρεμα του κινηματογράφου. Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον και τον δημοφιλή ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που «στοιχηματίζουν» στη νέα διεθνή αλυσίδα για χορτοφάγους, την vegan burgers της Neat Food Co. – προσφάτως η συγκεκριμένη εταιρεία ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο την επέκταση της στην Αμερική και μετέπειτα στις πιο δυνατές αγορές όλου του κόσμου. Ήδη πριν από λίγες ημέρες, άνοιξε ένα ακόμη κατάστημα, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με τον Χάμιλτον να καλεί μέσω της σελίδας του στο Instagram όσους περνάνε από εκεί κοντά να κάνουν ένα τεστ γευσιγνωσίας στα χορτοφαγικά μπιφτέκια.

Μάλιστα τα βίγκαν μπέργκερ, έχουν το  έξυπνο σλόγκαν “0% Cow, 100% Wow”. Όπως είναι γνωστό ο Χάμιλτον είναι λάτρης της συγκεκριμένης διατροφής, με απόλυτη προσήλωση στην χορτοφαγική διατροφή. Και αυτό είναι μόνο η αρχή για τον επτά φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, που θέλει να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του και στον επιχειρηματικό τομέα, εκτός από τα γκραν πρι.

Ο  πολυπρωταθλητής της Formula1, έχει υιοθετήσει την βίγκαν διατροφή από το 2017. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δεν είναι εύκολο να έχει κάποιος συνέχεια ενέργεια. Και η προσωπική του εμπειρία, είναι ότι, η συγκεκριμένη διατροφή που βασίζεται αποκλειστικά σε φυτικές τροφές μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα ενέργειας. «Έως τα 22 μου χρόνια όλα προέρχονταν από το ταλέντο μου. ΄Όμως σήμερα, στην ηλικία που βρίσκομαι, πρέπει να βρω νέους τρόπους που θα ενισχύουν την ενέργεια μου και η συγκεκριμένη διατροφή μου έχει βελτιώσει και τα αντανακλαστικά μου».