Για «αμετανόητο πρωθυπουργό», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο αμετανόητος πρωθυπουργός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά υπερήφανος για την κυβέρνησή του, που αύξησε τις ανισότητες, προέβη σε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων και εξυπηρετήσεων ημετέρων και οδήγησε σε μια πρωτοφανή διολίσθηση του κράτους δικαίου», σημείωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο λαός θα καταδικάσει πολιτικές που αναπαράγουν αδιέξοδα»

Και προσέθεσε πως «έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει πως το υπερσυγκεντρωτικό επιτελικό κράτος των ημετέρων είναι ‘μια κατάκτηση για τη χώρα’».

«Την πραγματική αξιολόγηση όμως των πεπραγμένων του, δεν θα την κάνει ο ίδιος υπό συνθήκες αυταρέσκειας, αλλά ο ελληνικός λαός, που θα πάρει στις 21 Μαΐου μια απόφαση αλλαγής, καταδικάζοντας πολιτικές, που αναπαράγουν αδιέξοδα, μόνο και μόνο για να κρατούν τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα στην πρωτοκαθεδρία ενός καχεκτικού, ξεπερασμένου από την πραγματικότητα, δικομματισμού», τόνισε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επιμένοντας στη «γραμμή» του αρχηγού του, Νίκου Ανδρουλάκη, «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.