Με το όπλο στα χέρια, ο ληστής σημαδεύει στο κεφάλι την υπάλληλο σουπερμάρκετ στο Παλαιό Φάληρο.

Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με ένα λευκό κράνος, χωρίς να φορά γάντια, απειλεί τη γυναίκα σπρώχνοντάς την πίσω από το ταμείο, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA.

Η ώρα είναι λίγο πριν τις 8 το βράδυ, με τα δευτερόλεπτα να περνούν εφιαλτικά για την τρομοκρατημένη υπάλληλο.

Η γυναικά προσπαθεί να προστατευθεί, ενώ φωνάζει για βοήθεια. Ο ληστής συνεχίζει να την χτυπά, ενώ στο κατάστημα βρίσκεται και ο αδερφός της που ακούει τις φωνές της.

Όταν ο κακοποιός διαπιστώνει πως η υπάλληλος δεν είναι μόνη, φεύγει από το σουπερμάρκετ με άδεια χέρια.

Με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, αναπτύσσει ταχύτητα και προσπαθεί να διαφύγει από την περιοχή.

«Όταν άρχισε να με σπρώχνει προς το ταμείο και όταν έφτανα στην είσοδο του μαγαζιού, άρχισα και φώναζα ‘βοήθεια’ και μετά πήγαμε πίσω από το ταμείο και μου έλεγε να ανοίξω το ταμείο.

»Με απειλούσε ότι ‘θα σε σκοτώσω, άνοιξε το ταμείο. Θα σε χτυπήσω’. Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω το ταμείο και να δώσω τα λεφτά, δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα εκείνη την ώρα. Τώρα που αδειάσανε λίγο και έφυγε ο κόσμος για Πάσχα, ίσως είναι λίγο πιο επικίνδυνα», δήλωσε το θύμα της ληστείας.

Τραυματίστηκε αλλά διέφυγε

Ο ληστής με μεγάλη ταχύτητα κινείται ανάποδα στα στενά του Παλαιού Φαλήρου και περίπου 600 μέτρα μακριά από το σουπερμάρκετ συγκρούεται με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο δράστης πέφτει στην άσφαλτο και τραυματισμένος προσπαθεί να σηκώσει τη μοτοσικλέτα. Πάρα τις προσπάθειές του, δεν τα καταφέρνει.

Στο σημείο του τροχαίου συγκεντρώνεται όλο και περισσότερος κόσμος, με τον ληστή να αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει άλλον τρόπο να φύγει από το σημείο πάρα μόνο με τα πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε τον ρωτά εάν είναι καλά, όμως εκείνος με αργά βήματα φεύγει από την περιοχή.

Από τη μοτοσικλέτα του ληστή, οι Αρχές θα λάβουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα, ενώ ήδη υπάρχουν υποψίες για την ταυτότητά του.