Το χάσμα μεταξύ της βασιλικής οικογένειας με τον Χάρι και την Μέγκαν γίνεται τεράστιο με τα βρετανικά ταμπλόιντ να αποκαλύπτουν πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν θέσει μία σειρά από αιτήματα για να παραστούν στην στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου.

Η δημοτικότητα του ζευγαριού, που πλέον μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, πρέπει να έχει πέσει στα τάρταρα καθώς οι δημοσιογράφοι των βρετανικών και κοινοπολιτειακών μίντια αποκαλύπτουν τέρατα και σημεία.

Αν πιστέψουμε αυτά που ισχυρίζονται τα ταμπόιντ με ροζ και άλλες αποχρώσεις, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θέτουν όρους για να παραστούν στη στέψη του Καρόλου.

Ζητούν την παρουσία όλης της οικογένειας του δευτερότοκου γιου στο μπαλκόνι μετά τη στέψη, αλλά και να ευχηθούν χρόνια πολλά στον Άρτσι που έχει γενέθλια εκείνη τη μέρα.

«Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να…»

Πολλοί υποψιάζονται πως Χάρι και Μέγκαν θέλουν να κλέψουν την παράσταση και να τραβήξουν του προβολείς επάνω τους παρά στην στέψη του βασιλιά.

«Ο βασιλιάς Κάρολος πρέπει να σκίσει την πρόσκληση, δεν συμφωνείς; Θέλω να πω, είχαν αρκετές εβδομάδες για να αποφασίσουν. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να μετατρέψουν τη στέψη του Βασιλιά, την πιο σημαντική μέρα στη ζωή του Καρόλου του Γ΄, σε παράλληλη παράσταση, σε τηλεοπτικό τσίρκο ριάλιτι», σχολίασε δημοσιογράφος στην Μ. Βρετανία.

Η πρόσκληση για τις 6 Μαΐου έχει φτάσει στους Σάσεξ εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο εκνευρισμός στην Αγγλία μεγαλώνει επειδή ο Χάρι και η Μέγκαν τηρούν σιγή ασυρμάτου σχετικά με το αν θα την αποδεχτούν ή όχι.

Ο δημοσιογράφος Νταν Γούτον λέει πως ο Κάρολος πρέπει να φερθεί σκληρά και να ακυρώσει την πρόσκληση. «Έχω την αίσθηση πως είχαν την ευκαιρία τους, θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και ο βασιλιάς Κάρολος πρέπει να τους πει πολύ ευγενικά, είχατε τον χρόνο σας, είχατε εβδομάδες, ξεκάθαρα έχετε αποφασίσει να μην έρθετε, η πρόσκληση δεν ισχύει».

Λένε πως ο Κάρολος είναι αποφασισμένος να φερθεί σκληρά στο αυτοεξόριστο πρώην πριγκιπικό ζευγάρι, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται πως μέχρι τώρα ο βασιλιάς ήταν αρκετά μαλθακός με τον δευτερότοκό του και πως θα αποδεχτεί τα αιτήματά τους.