Αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού με θύμα την ανήλικη από τα Σεπόλια υπέβαλε σήμερα η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη.

Στη σκιά των τελευταίων επιθέσεων που έχει δεχθεί η 12χρονη, η οποία ζει με τη θεία της, αλλά χωρίς βοήθεια ή συνδρομή από την Πολιτεία οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το παιδί Ασπασία Ταραχοπούλου και Αντωνία Λεγάκη ζήτησαν να καταθέσει συμπληρωματικά το παιδί, καθώς έχει να υποδείξει στις Αρχές νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Αντίστοιχο αίτημα είχε κατατεθεί προ 10ημερου το οποίο είχε απορριφθεί ως αόριστο.

Στη νέα αίτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατονομάζει 6-7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Στη δήλωσή της η  Αντωνία Λεγάκη συσχετίζει αυτή την εξέλιξη με τις διαδοχικές απειλές και τις επιθέσεις που δέχεται η 12χρονη και τα αδέρφια της, το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη χθεσινή επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη, όπως καταγγέλλει, η θεία της με την οποία διαμένει το παιδί στη Λευκάδα, υπέβαλε στο τοπικό ΑΤ μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων για φύλαξη του σπιτιού που διαμένει το παιδί με τη θεία του.