Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα βρίσκεται ο προπονητής του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σοκ στη Χαλκιδική: 78χρονος βίαζε τη 16χρονη βαφτισιμιά του

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή οπότε αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Από το 2009 οι πράξεις του

Ο προπονητής τάε κβο ντο εργαζόταν για αρκετά χρόνια σε σχολή στην Ηλιούπολη.

Ο συγκεκριμένος προπονητής, ηλικίας 44 ετών σήμερα, βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών εδώ και αρκετό καιρό, με τον 14ο ανακριτή να ζητά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του.