Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και το Σάββατο, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη και από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί.

Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της, την 23χρονη Εριέττα που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Οι γονείς της 23χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου ζουν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Η 23χρονη Εριέττα

Η 23χρονη Εριέττα

Η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Οι γονείς της έχουν αποστείλει DNA το οποίο όμως δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Η 23χρονη Εριέττα

Αγνοείται και 34χρονος από το Μπαγκλαντές

Ταυτόχρονα αγωνιά και η οικογένεια ενός 34χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές.

Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδώσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το DNA του από μία οδοντόβουρτσα του κατόπιν υποδείξεως του φίλου του, ωστόσο οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Αυτό σημαίνει πως αν ταυτοποιηθούν ή αν βρεθεί κάποιο ίχνος των συγκεκριμένων δύο αγνοούμενων τότε ο αριθμός των νεκρών θα ανέρχεται σε τουλάχιστον 59.