Συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες και αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία υπήρξε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και μαστροπείας, στα χέρια του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου.

Η 12χρονη, στην τελευταία της κατάθεση στις 3 Φεβρουαρίου, είχε πει στους αστυνομικούς ότι υπήρξαν άντρες που την πλησίασαν ακόμα και από την ίδια τη γειτονιά της στα Σεπόλια, σύμφωνα με το Star.

Μεταξύ αυτών, ο αλλοδαπός υπάλληλος ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων, που είναι και ένας από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Η ψυχολόγος της αστυνομίας, μάλιστα, είχε ρωτήσει το κορίτσι μήπως ξέρει αν δουλεύει ακόμα σε αυτό το πλυντήριο ο εν λόγω άνθρωπος.

«Πριν ήταν. Πριν τα δει η θεία μου τα μηνύματα και ήμουν στη Λευκάδα, εκεί» δούλευε, ήταν η απάντησή της.

Αποκαλυπτικά είναι ωστόσο τα όσα λέει μάρτυρας, σύμφωνα με το Star: «Ερχόταν, ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Πέρναγε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά – τώρα αν ήταν άλλος, δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες».

Μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι έβλεπαν την 12χρονη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά:

«Αυτοί που είχαν το πλυντήριο τότε, δεν υπάρχουν τώρα, έχουν εξαφανιστεί. Με το που έσκασε η υπόθεση. Πέρναγε και πήγαινε στο πλυντήριο και την βλέπαμε, κλείνανε τα ρολά».

Νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Εν τω μεταξύ, νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί σε τουλάχιστον πέντε άτομα, ενώ την ίδια ώρα σοκάρει η αποκάλυψη του MEGA ότι, ανάμεσα σε αυτά τα άτομα, είναι και ένας γείτονας της 12χρονης, με κόρη περίπου στην ηλικία της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, τα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί και εναπόκειται πλέον στις εισαγγελικές αρχές να εξετάσουν τα στοιχεία και να εκδώσουν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης, είναι τα εξής:

  • Ένας εργάτης
  • Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος
  • Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και
  • Ένας οδοντίατρος.

Σύμφωνα με το MEGA, τα πέντε αυτά πρόσωπα έχουν αναγνωριστεί από την 12χρονη.

Ο πατέρας της φίλης της

Ανάμεσα σε αυτούς, όπως αναφέρθηκε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου – είναι και ένα πρόσωπο που μένει στη γειτονιά της 12χρονης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού κοντά στην ηλικία της 12χρονης και τα δύο κορίτσια συνήθιζαν να παίζουν μαζί στην πλατεία της γειτονιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα έναν από τους βιαστές της.