Η Nissan θα παρουσιάσει το τετράτροχο μέλλον της μέσα από μια εντυπωσιακή εκδήλωση , την Nissan Futures, εκεί που η ιαπωνική φίρμα θα εστιάσει στην βιώσιμη κινητικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό.Αυτό θα συμβεί στην Ιαπωνία και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της . Ατραξιόν της εκδήλωσης έναν εντυπωσιακό πρωτότυπο, κάμπριο μοντέλο το Max-Out EV. Το μοντέλο είχε αποκαλυφθεί  προηγουμένως, σε εικονική μορφή,  ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

H Nissan παρουσιάζει το  μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας και του καινοτόμου σχεδιασμού, στον Εκθεσιακό  χώρο των κεντρικών της εγκαταστάσεων (Nissan Global Headquarters Gallery), από τις 4 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Το Max-Out EV κάμπριο είχε αποκαλυφθεί  προηγουμένως, σε εικονική μορφή,  ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021. Το Max-Out ,  το οποίο θα εκτίθεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της Nissan να υποστηρίξει μεγαλύτερη πρόσβαση τόσο στη βιώσιμη όσο και στην καινοτόμο κινητικότητα.. Το Max-Out δείχνει την καινοτομία της Nissan για την ανάπτυξη μιας μεγάλης γκάμας προηγμένων και εντυπωσιακών οχημάτων, με ξεκάθαρο όραμα για το πώς μπορούν να ωφελήσουν τόσο τους χρήστες τους, όσο και την κοινωνία.

Το Nissan Futures θα περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα με τους επισκέπτες,  συζητήσεις σε πάνελ με ειδικούς και διάφορες προβολές κ.α.