Για την παρουσίαση της ανδρικής κολεξιόν AW23, ο Fendi μεταμόρφωσε τα κεντρικά του στο Μιλάνο σε πασαρέλα-«φλιπεράκι μιας roller disco».

Με πηγή έμπνευσης μια roller disco, το show περιλάμβανε μια γιγαντιαία εγκατάσταση συνοδευόμενη από ντίσκο μουσική· η εγκατάσταση σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Nico Vascellari, που είχε συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο στο show της ανδρικής κολεξιόν SS19.

«Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-24 του Fendi φαντάζεται τα κεντρικά του οίκου να μεταμορφώνονται σε μια roller disco, με ένα κατά παραγγελίαν ντίσκο σάουντρακ, με τίτλο «After Dark», το οποίο δημιούργησε ειδικά για την περίσταση ο θρυλικός Ιταλός συνθέτης και παραγωγός Giorgio Moroder» αναφερόταν στις σημειώσεις για την παρουσίαση.

Το ντεφιλέ εξελίχθηκε κάτω από μια δραματικά υπερμεγέθη μεταλλική γραμμή φλίπερ που ήταν κρεμασμένη πάνω και κατά μήκος της πασαρέλας. «Υμνώντας τα σήματα κατατεθέν της υλικότητας του Fendi, τα διπλής όψης κασμίρια, τα επεξεργασμένα δέρματα και τα μεταξωτά ζακάρ είναι φωτισμένα από τις ασημί, λουλακί και βιολετί αποχρώσεις που έχουν οι ντισκομπάλες» υπογραμμιζόταν στις σημειώσεις του show της κολεξιόν, την οποία δημιούργησε η Silvia Venturini Fendi.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)