Η «Γη της Ελιάς» η αγαπημένη σειρά του MEGA επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00, με επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Οι εξελίξεις θα συγκλονίσουν και οι ήρωες θα βρεθούν μπροστά σε απρόσμενα γεγονότα. Ο αστυνόμος Κουράκος, κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για όσα θα δούμε και αποκάλυψε το μέλλον της σχέσης του με την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου

«Τελειώνει οριστικά ο γάμος μου με την Ιουλία και οι δυο προσπαθήσαμε. Αν ραγίσει το γυαλί, τέλειωσε. Η Ευτυχία ήταν το φως στο σκοτάδι. Πλέον είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Η Ευτυχία είναι ένα υπερήφανο κορίτσι, τον τράβηξε κοντά η ηθική της», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Ο τρόπος που έθιξε τον αστυνόμο η Ιουλία για τη δουλειά του, και το ότι έφυγε, ήταν ο λόγος του χωρισμού», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την δουλειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «κάνω αυτό που λατρεύω. Το ότι ξυπνάω να πάω στο γύρισμα είναι ευχής έργον».

«Αν έδινα τίτλο στη συνεργασία μου με τον Αντρέα Γεωργίου, θα ήταν ”ευλογία”», είπε κλείνοντας.

Δείτε τη συνέντευξή του

Σκηνοθεσία: Αντρέας ΓεωργίουΣενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias