Με καθυστέρηση λόγω ασθένειας θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά της στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου. Το 2023 δεν μπήκε «με το δεξί» για τη νέα εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς η κα Τσαπανίδου έκανε πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

Δεν εμπνέει ανησυχία

Ένα βαρύ κρυολόγημα ταλαιπωρεί την κα Τσαπανίδου από την παραμονή της πρωτοχρονιάς ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία της και μάλιστα πρόκειται να λάβει εξιτήριο μεθαύριο Τετάρτη.

Η κατάσταση της υγείας της κας Τσαπανίδου δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία και οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι παρέμεινε στο νοσοκομείο περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνοντας ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την Πόπη Τσαπανίδου στις 28 Δεκεμβρίου είχε τονίσει σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων της ότι θα τα αναλάβει «από τη νέα χρονιά».

Ωστόσο όπως φαίνεται θα υπάρξει μια ολιγοήμερη καθυστέρηση για την κα Τσαπανίδου στην ανάληψη των νέων της καθηκόντων στην Κουμουνδούρου.

Από τη νέα χρονιά

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.  Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας» είχε γράψει στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας:

«Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».