Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα εκτός έδρας, για την 10η αγωνιστική της Basket League (27/12, 15:15), με τη γηπεδούχο ομάδα να ανακοινώνει λίγες ώρες πριν το τζάμπολ sold out στην αναμέτρηση και να βγάζει ανακοίνωση για την καθοδήγησε των φιλάθλων, ζητώντας παράλληλα από όσους δεν έχουν εισιτήρια να μην βρεθούν στο γήπεδο για να μην ταλαιπωρηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε πως τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα (3.15 μ.μ.) μεταξύ του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Ολυμπιακός έχουν εξαντληθεί και πλέον, δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη θέση. Επομένως, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι κλειστά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να μην έρθουν στο γήπεδο γιατί θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο.

Επίσης, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν εισιτήριο, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο. Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ η αρίθμηση των θέσεων, καθώς ΟΛΑ τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει προσωπικό στο γήπεδο, που θα κατευθύνει τους θεατές στη θέση τους.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο έλεγχος θα γίνεται και από τις ΔΥΟ κύριες εισόδους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Σας περιμένουμε όλους στις 3.15 μ.μ. στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα !!!»