Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κρήτη.

Το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων γεγονός το οποίο συνάδει με την περίπτωση  το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος, σύμφωνα με το Star.

Θυμίζουμε ότι η 38χρονη, δήλωνε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι αλλά καθαριστικό οξύ. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο MEGA «Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα. Έχω ξυλοφορτωθεί μία – δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ, να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων, το είχα μαζί μου, το έκανα».

Η ανάλυση έγινε στο γυάλινο βάζο, στο υπόστρωμα του κρεβατιού στο δωμάτιο 408 όπου έγινε η επίθεση και στο τζιν παντελόνι του θύματος καθώς υπήρχαν και εκεί αλλοιώσεις.

Από την αρχή οι γιατροί που είδαν τα εγκαύματα στο θύμα κατάλαβαν ότι υπήρχε υψηλή ποσότητα βιτριολιού στο καυστικό υγρό και τώρα επιβεβαιώνονται.

Η επίθεση έγινε την ώρα που ο 36χρονος κοιμόταν

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο καιρό ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, είπε πως δεν υπάρχει πρόοδος της υγείας του. «Δεν υπάρχει καμία πρόοδος για το μάτι. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα σου τύχει ποτέ» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Κούγιας παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση της 38χρονης να μιλήσει στα κανάλια για την επίθεση που έκανε με το οξύ.

«Άκουσα με δυσάρεστη έκπληξη τα όσα λέει η 38χρονη από την πρώτη μέρα. Μου κάνει εντύπωση που ο συνάδελφός μου που χειρίζεται την υπόθεσή της δεν της το έχει απαγορέψει. Κάθε λέξη που λέει επιβαρύνει τη θέση της. Δοκιμάζει την κοινή λογική και την αντοχή αυτών που θα την κρίνουν» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Το τρίτο πρόσωπο

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο τρίτο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Το θύμα, στην επικοινωνία που είχαμε, μου είπε ότι τον παγίδευσαν. Ήταν και μια άλλη γυναίκα, η οποία ονομάζεται «Στεφανία» και μου έδωσε και το κινητό της τηλέφωνο και μου έδειξε πόσες τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα που προηγήθηκε» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν πήγε στην αρχή, δεν ήταν εκεί η άλλη γυναίκα και έφυγε. Τον ξαναπήραν τηλέφωνο και επέστρεψε, αλλά πάλι ήταν μόνη της η σύζυγός του. Τότε ήταν πια αργά και κοιμήθηκε εκεί» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 36χρονου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η επίθεση εις βάρος του πελάτη του έγινε την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

«Από τα ευρήματα προκύπτει ότι η επίθεση έγινε στον ύπνο του» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.