Το… νόμο στα χέρια τους πήραν οι γονείς παιδιών στην Κω, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας 35χρονος άνδρας επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ανήλικη μαθήτρια.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο συλληφθείς βρέθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη σχολική χοροεσπερίδα.

Εκεί ο 35χρονος προέβη σε άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες, με τη μία εξ αυτών να βγαίνει από το κατάστημα για να καταγγείλει το περιστατικό. Όμως ο δράστης, την ακολούθησε και την οδήγησε στο αυτοκίνητό του όπου αποπειράθηκε να τη βιάσει, κάτι που δεν κατάφερε καθώς η ανήλικη κατάφερε να βγει από το ΙΧ του 35χρονου.

Τον «συνέλαβαν» οι γονείς

Ο 35χρονος επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο εξαγριωμένοι γονείς τον κυνήγησαν. Επικράτησε πανζουρλισμός στο σημείο, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα.

Ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω» του φώναζαν.

Ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε και του ζήτησε τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι.

Γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές, οι οποίοι τον κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Παραπέμπεται για κακούργημα, υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο 35χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας μίλησε στο MEGA, και σημείωσε ότι ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ίσως πραγματική διάσταση εντάσσεται στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, στην πλημμεληματική της διάσταση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γλύκας.

«Είναι σίγουρο ότι λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 35χρονου.