Ένας Αμερικανός σκοτώθηκε στη Βαγδάτη ύστερα από απόπειρα απαγωγής του, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πηγές της ιρακινής αστυνομίας.
Το θύμα -ένας καθηγητής αγγλικών, σύμφωνα με την ταυτότητά του- μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της συνοικίας Καράντα, όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του προήλθε από σφαίρα που δέχθηκε.
«Τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας και οι αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ότι ένοπλοι επιχείρησαν να απαγάγουν τον Αμερικανό», αλλά τελικά τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν όταν προέβαλε αντίσταση, δήλωσε αξιωματικός της ιρακινής αστυνομίας.
- Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: «Όχι» στην αντικατάσταση των δικηγόρων με δικαστές στα Πειθαρχικά Συμβούλια
- Γ. Παπανδρέου: «Σταδιακή υπονόμευση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», η έφοδος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
- «Ουράνιο λεμόνι»: Επιστήμονες σαστίζουν με πλανήτη σε σχήμα λεμονιού που αψηφά τη λογική







