Ο Χάρης Ασημακόπουλος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις προτάσεις που δεν ήρθαν μετά την επιτυχία της Πολυκατοικίας και την κατάθλιψη που πέρασε.
«Ήμουν σπίτι μου. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο για δουλειά. Μετά την Πολυκατοικία, η οποία τελείωσε το 2011 που ξεκίνησε η βαριά κρίση, δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, αλλά το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου σχεδόν. Αν χτύπησε, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ή επανάληψη κάπως του προηγούμενου» ανέφερε ο Χάρης Ασημακόπουλος.
«Μέσα μου δεν πέρασα καλά, έφτασα στην κατάθλιψη σε ένα υπέροχο μπαλκόνι και σε μια υπέροχη κούνια που έχω. Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα. Σε αυτήν την περίοδο έκανα θέατρο σε ομάδες σε μικρά θέατρα και περνούσα πολύ καλά» πρόσθεσε ο Χάρης Ασημακόπουλος.
Δείτε το βίντεο
- Σαλαμίνα: «Ανατριχίλα» από το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης
- Δένδιας για την εορτή του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την επέτειο των 17 χρόνων – «Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.







