Η πρώην ηθοποιός, νυν Δούκισσα του Σάσεξ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα που έδινε όταν αναζητούσε εργασία, ξέρει να χορεύει ζαπατέο (ισπανικός χορός), επιδίδεται στο kickboxing και μιλά ισπανικά, (μεταξύ άλλων την αργεντίνικη διάλεκτο) και γαλλικά.

Το περιεχόμενο του βιογραφικού σημειώματος της Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τον βρετανικό, αλλά και τον διεθνή Τύπο όταν ένας ανώνυμος χρήστης το ανάρτησε μαζί με τη φωτογραφία της στο Facebook.

Ύψος και βάρος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η βρετανική Sun, το ύψος της Δούκισσας του Σάσσεξ είναι 1,70 cm, το βάρος 51 kg και το χρώμα ματιών καστανό, όπως επίσης και των μαλλιών.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι ξέρει να χορεύει μπαλέτο και τζαζ και αγαπά το kickboxing.

Ξένες γλώσσες

Όσον αφορά τη γνώση ξένων γλωσσών στο βιογραφικό σημείωμα γράφει ότι μιλά ισπανικά και γνωρίζει γαλλικά και από διαλέκτους (νότια, γαλλική, ισπανική, αργεντίνικη).

Την εποχή εκείνη, η επαγγελματική τηλεοπτική εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ περιοριζόταν σε δύο μόνο ρόλους.

Είχε υποδυθεί μια νοσοκόμα με το όνομα Jill σε δύο επεισόδια της σειράς “General Hospital” το 2001, και μία καλεσμένη σε πάρτι με το όνομα Νατάσα στο επιστημονικό δράμα του CBS “Century City” το 2004.

Η συνεργασία με τον Άστον Κούτσερ

Ο Meghan είχε επίσης εμφανιστεί στην ταινία “A Lot Like Love” με τον Άστον Κούτσερ.

Το CV συνοδεύεται από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στο οποίο φοράει ένα μαύρο τοπ και έχει μαζεμένα τα μαλλιά της.