Στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια αναφέρθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.
Στην εκπομπή ακούστηκαν όλα τα στοιχεία που τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας και, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, είναι μια υπόθεση που όσο περνάνε οι ημέρες γίνεται όλο και πιο «σκοτεινή», ενώ σημείωσε πως όσο η έρευνα προχωράει τόσο θα αποκαλύπτονται πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Σε 20 μέρες 10 περιστατικά… Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο #fosstotounel #Πάτρα #12χρονη #παιδεραστης_Κολωνος pic.twitter.com/R4vLBq17kK
— Proud Mary 🫦 (@Proud_Mary_1972) October 21, 2022
Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην έξαρση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά.
Όπως είπε, μάλιστα, έχουν αποκαλυφθεί 10 παρόμοιες υποθέσεις μέσα σε 20 ημέρες, με την ίδια να εκφράζει την οργή της και να ξεσπά καθώς σε τουλάχιστον μια από αυτές τις περιπτώσεις ο δράστης ήταν στη φυλακή καταδικασμένος για σχετικά αδικήματα και όταν βγήκε έκανε πάλι τα ίδια.
«Αλλάξτε το νόμο, επιτέλους. Να γίνει πιο σκληρός για όλους αυτούς» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.
- «Αψίδα του Θριάμβου των ΗΠΑ»: Το ύψους 76 μέτρων μνημείο του Τραμπ για την 250ή επέτειο ανεξαρτησίας
- Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω
- Ξανά φυλακισμένη στο Ιράν η νομπελίστρια ειρήνης Μοχαμαντί – Σε «κρίσιμη» κατάσταση έπειτα από καρδιακή προσβολή






